[Billede af firmalogo]

Velkommen til Mycars.dk

- Stylinglinks - Bilklub -  Biltræf - Stylings værksteder -

Startside Medlemmer Mycars-Træf Bil Styling Andet Bil Styling Diverse Links

 

Nye  Link:

Seneste
Mycars-Træf

Bil Gallerier

Hurtig link:

Sorø HardballClub

Alarm og Stereo

Bil links

Internettet og EDB

Body-Work

Diverse Links

HHHHHHHHHHHHHHHHHHH

PowerWrap facts:

Forklarer hvad PowerWrap er og hvordan det virker.

Revolutionerende nyt produkt til isolering af udstødningsmanifolden, præsenteres for første gang på det danske marked.

 PowerWrap materialet stammer fra rumfarten, og med dets unikke varmeisolerende egenskaber er det ideelt til brug i bilens motorrum.

Hvad bruger man så PowerWrap til? Jo - det handler om at få temperaturen i motorrummet ned for at beholde motorens ydelse. Men med en glohed udstødningsmanifold i et moderne, tætpakket motorrum er varme et reelt problem.PowerWrap bruges til at isolere udstødningsmani-folden, så varmen holdes væk fra motorrummet. Med PowerWrap kan motorrumstemperaturen sænkes med helt op til 70% !!

 Hidtil har der været en del produkter på markedet af imprægnerede glasfibre, som kun kan tåle op til 600 grader kontinuerligt, hvorimod PowerWrap kan tåle 1200 grader kontinuerligt, og op til 1600 grader kortvarigt. Og det er altså grader Celsius vi taler om - ikke Fahrenheit, som ellers tit anvendes....

 Det siger sig selv, at man med en op til 70% lavere temperatur i motorrummet, har færre problemer med varm luft til luftindtaget, ligesom hele motorens køling iøvrigt forbedres meget. Desuden er der den fordel, at udstødningsgasserne holdes varme, og dermed oppe i hastighed, hvilket er med til at give et forbedret flow i udstødningssystemet.

 PowerWrap er enkelt at montere - det sker ganske som når man lægger en forbinding. Først 2 gange rundt i starten, og derefter overlappet på skrå derud af, idet vindingerne overlapper hinanden, så der opnås dobbelt tykkelse over det hele. Til slut igen en dobbelt omgang omkring røret. Derefter låses start og slut med den medfølgende rustfri tråd.

 Det keramiske PowerWrap materiale, har hidtil mest været anvendt i rumfarten og i jagerfly, så det er helt unikt, at vi nu kan tilbyde produktet til mere almindeligt brug. Fabriksteamene i WRC Rally og Formel 1 har opdaget produktet, og dets helst fantastiske egenskaber, og bruger det i vid udstrækning.

 PowerWrap leveres i en pakning med 4 ruller à 3,75 meter og der leveres låsetråd med. 4 x 3,75 meter er normalt nok til en almindelig udstødningsmanifold på en 4 cylindret motor.

 

Copyright 2004 © Mycars.dk All rights reserved.
Made by M.M.Sørensen